Crăciun 2015

Timpul trece foarte repede și iată că am ajuns din nou la final de an. Ca de fiecare dată, am pregătit și acum câteva cadouri pentru copiii orfani și echipa cu care lucrăm. Dacă până acum aveam doar satul Kachere, începând din acest an avem și orfalinatul din satul Mpyupyu. În total, 138 de copii + 14 voluntari.

A fost un moment de imensă bucurie pentru acești copii care, până nu demult, nici nu știau ce înseamnă să primești un cadou. Într-o situație în care fiecare zi era o bătălie pentru supraviețuire, nimeni nu putea visa la dulciuri, jucării sau baloane.

Iată mai jos câteva poze făcute astăzi, 19 Decembrie, cu ocazia împărțirii cadourilor pentru copiii orfani din Kachere. 

După Kachere, am plecat în satul Mpyupyu, acolo unde am terminat de împărțit cadourile. Și aici, atât copiii dar și voluntarii cu care lucrăm au primit un mic pachețel în care am inclus, printre altele: jucării, dulciuri, săpun, haine, etc. 

La final, mulțumim încă o dată Domnului pentru toate binecuvântările revărsate peste noi și peste lucrarea din Malawi în acest an. Mai presus de orice, mulțumim pentru Domnul Isus; El este motivul pentru care suntem aici și El este mesajul pe care îl ducem poporului malawian.

Vă mulțumim și dumneavoastră, celor care vă rugați și care susțineți financiar într-un fel sau altul lucrarea din Malawi. Fără implicarea dumneavoastră, misiunea de aici nu ar fi posibilă, de aceea aș dori să știți că nu a fost familia Cornea care a dat cadouri acestor copii, și noi toți împreună, inclusiv dumneavoastră. Domnul să vă răsplătească.

Mai jos puteți vedea și alte poze făcute cu acest prilej.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!
25 Shares
Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Domnul sa va binecuvinteze pentru tot ceea ce faceti, frate Ovidiu! Mergeti inainte incredintat ca Domnul este cu dumneavoastra si nu uitati ca veti primi o mare rasplata in Vesnicii!

Comments are closed