Fântână Kachere

După 23 de zile de muncă, iată că acum fântâna din Kachere este gata pentru folosință. A fost un proces lung (plan + prezentare + strângere suport + îndeplinire), însă totul a meritat; frați, surori, oameni din satul Kachere vor avea acum acces la apă potabilă, fără să fie nevoiți să meargă pe jos distanțe mari.

Lucrarea din Kachere a început în urmă cu 4 ani de zile, când am pus bazele bisericii baptiste “Speranța”. După 1 an, în 2012, am început orfelinatul care astăzi este înregistrat sub numele “Hope for the Future Orphan Care & Feeding Center” (Speranță pentru Viitor Orfelinat & Centru de Hrănire). Atunci ajutam 16 copii orfani – astăzi hrănim 74!

În 2014 a apărut nevoia unui fântâni. Atunci am înțeles că surorile care aduc apă trebuie să meargă câte 6 ore pe jos, în fiecare dimineață în timpul sezonului uscat. M-am rugat Domnului pentru o modalitate de a ajuta – iar Domnul mi-a pus pe inimă că e timpul să sap această fântână.

În călătoria noastră prin România, dar și prin Europa, am prezentat această nevoie bisericilor pe unde am mers. Aproape fără nici o excepție, toată lumea a fost impresionată de această nevoie și am primit suport în rugăciune în fiecare biserică. În câteva locuri am primit și bani pentru ca această lucrare să fie dusă la îndeplinire.

Astăzi, vă spun că fântâna este gata iar noi vă mulțumim – tuturor celor care v-ați implicat – pentru rugăciuni și pentru suport financiar. Vă mulțumim pentru că ați făcut posibilă apa – acest element vital vieții – într-un sat din Africa. Vă mulțumim pentru că, de acum încolo, lucrarea cu copiii orfani și subnutriți va fi mai ușoară.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

38 Shares
Bookmark the permalink.

Comments are closed.