Motocicletă pentru Stanley

În pregătire pentru vizita noastră în România (punctul 6) de anul viitor, vrem ca lucrarea din Malawi să poată continua într-un ritm cât mai bun și productiv, de aceea am considerat că este necesar ca să achiziționăm o moticicletă second-hand pentru misiune, motocicletă pe care Stanley o va folosi pentru a merge în Kachere, Mpyupyu, Muheriwa, precum și în satele unde avem cluburile de copii.

Malawienii sunt obișnuiți cu mersul pe jos, însă anumite distanțe sunt pur și simplu prea mari și timpul petrecut pe jos ar putea fi folosit într-un scop mai bun.

De câteva luni am început să căutăm ceva bun și ieftin, și acum am rămas la cea din pozele de mai jos.

Motocicleta este o Yamaha YB-100, motor de 100cc și 4 viteze. Toată lumea o laudă și spune că este ”motocicleta pentru Africa”, fiind rezistentă și ușor de întreținut și reparat.

Una nouă costă mai bine de 1300 euro, însă noi am găsit-o pe aceasta, second-hand, la prețul de 500 euro.

Iată distanțele pe care Stanley le va avea de parcurs în timpul în care noi suntem în România:

Zomba – Muheriwa = 180 km dus-întors
Zomba – Kachere = 60 km dus-întors
Zomba – Mpyupyu = 50 km dus-întors

Zomba – cluburi (împreună) = 20 km dus-întors săptămânal.

De aproximativ 2 săptămâni Stanley este deja fericitul deținător al unui permis de conducere, categoria A, iar cu ajutorul Domnului vom reuși și să achiziționăm această motocicletă pentru el, astfel încât misiunea din Malawi să poată continua și frații și surorile din satele unde lucrăm să poată fi încurajați.

Rugați-vă ca Domnul să poarte de grijă și să putem strânge cei 500 de euro necesari.

Dacă doriți să fiți parte a lucrării din Malawi, puteți să investiți în acest proiect pe care îl avem! Domnul să vă binecuvânteze!

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

5 Shares
Bookmark the permalink.

Comments are closed.