Duminică în Kachere

Astăzi ne-am bucurat de părtășia împreună cu frații și surorile din Biserica Baptistă ”Speranța” din Kachere, și împreună cu familia lui Stanely.

Deși este relativ tânără, biserica din Kachere a crescut într-un mod minunat, iar frații și surorile de acolo știu cum să se bucure în Domnul! Părtășia cu ei este întotdeauna dulce, și noi venim acasă cu bateriile reîncărcate și gata de luptă pentru săptămâna care urmează.

Mai jos aveți doar câteva poze de astăzi:

Jessica și Aimee, împreună cu ceilalți copii la Școala Duminicală!

Cuvântul Domnului a fost vestit din Iacov 1:13-17.

După biserică, am fost împreună cu Stanley, Doreen și Happy la un restaurant tipic Malawian, Sangalalani Restaurant. Unui străin, în special dacă nu a venit de mult timp în țară, îi trebuie o oarecare doză sănătoasă de ”credință” pentru a mânca aici, însă noi ne-am obișnuit și ne place. Mâncarea este extrem de bună și gustoasă, iar prețurile sunt și ele extrem de mici deci … e bine! Restaurantul nu este prea bine pus la punct, din când în când mai apare câte gândac de bucătărie pe ici-colo, însă până la urmă suntem în Africa!

Meniul pe care îl comandăm aproape de fiecare dată: Mămăligă (din făină de porumb alb) cu carne de găină (găină de casă, nu de magazin). Pe lângă acestea avem puțină salată din frunze de muștar, un ardei iute foc și, bineînțeles, un Coca Cola sau un Fanta. Nu veți vedea nici o lingură sau furculiță, pentru că totul se mânăncă cu mâna (”furculița cu 5 dinți, moștenită din părinți”).

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

0 Shares
Bookmark the permalink.

Comments are closed.