A doua zi de tabără, Lecții Biblice

În fiecare zi toți cei 300-400 de copii sunt împărțiți în grupuri mai mici, între liderii pe care îi avem aici. Fiecare grup, apoi, se duce într-un alt loc al proprietății și țin lecțiile biblice care merg mână în mână cu mesajul de după masă.

În pozele de mai jos puteți observa cele 3 grupuri pe care le-am putut forma astăzi. Deși pentru noi 100 – 130 de copii pare un număr mare, aici în Malawi nu este un număr extraordinar, de aceea cei doi lideri puși peste fiecare din aceste grupuri sunt perfect în stare să țină copiii în control, și să îi învețe cântări, versete și să le predea lecția biblică.

Grupul lui Misozi

Grupul lui Stanley

Grupul lui Sangwani

Lecția de astăzi este inspirată din versetul-cheie de azi: Isaia 9:6: ”Căci un Copil ni s’a născut, un Fiu ni s’a dat, şi domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: ,,Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veciniciilor, Domn al păcii.

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

0 Shares
Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Multumim! Domnul sa va binecuvanteze!

  2. Slava Domnului! Suntem multumitori si incantati de lucrarea pe care o faceti in aceste zile de tabara cu copiii de acolo. Ne rugam ca cuvantul sa aduca mantuire pt copii ca ei sa creasca ca o generatie pt Dzeu. Va binecuvantam in numele lui Isus si ne rugam ca sangele lui Isus sa va fie protectie si inaltam numele lui Isus peste viata voastra pt biruinta, putere, intelepciune, vindecare, binecuvantare.
    Ne rugam ca bucuria nasterii Domnului Isus sa va umple casa

Comments are closed