Orfanii în biserică

Orfanii în bisericăOrice lucrare creștină va fi judecată și autentificată în cer, de către Domnul Dumnezeu, însă și aici pe pământ putem vedea o oarecare roadă care să confirme faptul că Dumnezeu este, sau nu, parte a acelei lucrări.

Am început lucrarea cu copiii orfani din Kachere pe data de 23 iulie 2012 și mâna lui Dumnezeu a fost deasupra noastră, pentru binecuvântare, în tot acest timp. De la 18 orfani, pe care îi aveam în prima zi, acum avem 27 pe care îi hrănim de două ori pe zi și cărora le predăm lecții din Cuvântul Domnului. Pe 17 martie 2013 am avut un botez în Kachere, iar din cei 70 care au primit botezul, 4 au fost orfani: Stella, Robert, Richard și Lines.

Orfanii în biserică
Orfanii în biserică

La serviciul divin din aceeași zi, copiii din biserică au avut un program special, iar copiii orfani au participat pentru prima dată. De atunci, copiii orfani sunt parte a copiilor bisericii, iar rugăciunea și dorința noastră a fost ca toți cei dragi lor de acasă să vină la biserică.

Duminica trecută a fost o zi care va fi ținută minte, cel puțin de familia noastră, deoarece a fost prima zi când toată casa unor copii orfani au avut program în biserică.

V-am prezentat Familia SANDIKONDA (”nu mă iubește”) într-un articol trecut, iar acum vă spun că pentru prima dată au cântat în fața bisericii, slăvindu-L pe Dumnezeu pentru dragostea Lui și harul Său nemăsurat. Esther, Esnati și bunica lor au venit în mod regulat la biserică de ceva vreme, dar duminica trecută a fost pentru prima dată când L-au lăudat pe Dumnezeu împreună, în fața tuturor.

Orfanii în biserică

Rugați-vă pentru noi!
Rugați-vă pentru Malawi!

Orfanii în biserică

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Ma bucur alaturi de voi de orice bucurie pe care o experimentati si o traiti acolo pe campul de misiune si in acelasi timp Ii dau slava Dumnezeului nostru care face posibila aceasta lucrare si bucurie.Va doresc sa va bucurati in El si mai departe si bucuria voastra sa fie deplina.Ma rog Domnului sa va tina tari si sanatosi sa puteti semana si uda mai departe cuvantul si El va face sa rodeasca in inimile copilasilor si oamenilor de acolo.Mult har si pace.

Comments are closed